Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Επιλογή Ειδήσεων σχετικά με Προτάσεις στην Ελλάδα 22 Μαρτίου 2019.

 

Βιβλία προτάσειςΗ μοίρα της Πηνελόπης από την Ιφιγένεια Τέκου.
https://www.pagenews.gr/2019/03/22/biblio/biblia-protaseis-i-moira-tis-pinelopis/

 

Η μοίρα της Πηνελόπης: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Οι συγχωριανοί της την αποκαλούσαν «η εγγονή της μάγισσας», ο παπάς τη βάπτισε Γαλάτεια και οι Μοίρες είχαν άλλο όνομα ορισμένο για αυτήν.

Μονάχα ως Πηνελόπη ήταν γραφτό να ζήσει στο πλευρό του αγαπημένου της Οδυσσέα και κοντά του να βρει την ευτυχία, διαφορετικά ο έρωτάς τους θα ήταν για πάντα καταραμένος.  

 

 

 

 

ΣΕΒ: 10 προτάσεις για ισχυρή μεταποίηση

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1455843/seb-10-protaseis-gia-isxuri-metapoiisi

 

«H παραγωγική βάση χρειάζεται προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και για να ευημερήσει», σημειώνει ο ΣΕΒ σε ειδική έκδοση του σχετικά με τη σημασία της μεταποίησης.

Παράλληλα ο ΣΕΒ αναφέρει πως «στη σύγχρονη εποχή των ταχέων αλλαγών ένας συνεχής και εποικοδομητικός διάλογος είναι προϋπόθεση ώστε μια χώρα να αποκτήσει και να διατηρήσει τις προϋποθέσεις αυτές. Φυσικά, υπάρχουν εξειδικεύσεις και χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει μια σύγχρονη βιομηχανική πολιτική καθώς και μια σειρά στοχευμένων δράσεων για την προσέλκυση επενδύσεων».

 

 

 

 

Ενημέρωση για προτάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα Leader στην Αίγινα

https://www.agronews.gr/ekdiloseis/anagelies-ekdiloseon/175023/enimerosi-gia-protaseis-idiotikou-haraktira-leader-stin-aigina/

 

Ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, διοργανώνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου, ώρα 18:00μμ ενημερωτική εκδήλωση στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Δανάη με θέμα: «Παρουσίαση πρώτης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Τ. Π. Leader/CLLD 2014 – 2020 με τίτλο 'Πολιτισμός και Περιβάλλον Εν Πλω'».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου