Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Προσεύχομαι και Αναμένω την Ευλογία Του Θεού

Γνωστός σας ο Άγνωστος, και σήμερα την Πέμπτη μέρα γράφω. Κάθε μέρα ο Θεός, για όλους εμάς την Κάθε Ημέρα Ξημερώνει. Πόσους άραγε από εμάς, τα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών, μας έχουν τάχα, βάλει σε κάποιες δεύτερες σκέψεις;

Αυτή η δύσκολη περίοδος Υγείας, πόσο μας βρήκε απροετοίμαστους; Αυτή η λαίλαπα διαδόσεων επιστημονικών ή παραψυχολογικών,  πόσο μας  έχουν τάχατες επηρεάσει; Εργαζόμαστε με το μυαλό ή με ευγενείς εξορκισμούς, αναζητούμε θεραπεία;

Επιτρέψτε μου να ομολογήσω, πως έχω επηρεαστεί και σκέφτομαι πως,
για να αποδράσουμε σύντομα από κάθε κρίση, πρέπει να γίνει το Εγώ, Εμείς και τι ρόλο παίζει κάθε προσωπικότητα, που αρνείται να το καταλάβει; Μόνο όποιος πιστεύει στον Θεό, μπορεί να κατανοήσει της προσφοράς το Νόημα.

Καλώ τους παραλήπτες του μηνύματος μας, να σκεφτούμε τις οφειλόμενες Αλλαγές. Τι πρέπει και γιατί, να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες μας, υπέρ της προόδου στην Κοινωνία. Πόσο σπουδαίο είναι να φροντίσουμε, την Ελληνική Παιδεία και την επένδυση στη Γνώση. Πόσο σημαντικό είναι, ποιο κόμμα ή ποια σύμπραξη κομμάτων μπορεί, να υπηρετήσει την Ελλάδα.

Προσεύχομαι και Αναμένω την Ευλογία Του Θεού. Τα Θαύματα συμβαίνουν στη Ζωή. Και όπως περιμένουμε όλοι, να δούμε του Θεού τους Συνεργάτες, υποθέτω πως…  Μόνο οι ουσιαστικοί Έλληνες και οι ενθουσιώδεις Φιλέλληνες, μπορούν να βοηθήσουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου